F.O.S. - Curățarea filtrelor industriale

Curățarea filtrelor industriale: costă mai puțin și este mai rapid decât înlocuirea mediilor de filtrare

Când se impune curățarea filtrelor industriale?

Existența unei presiuni diferențiale în creștere în sistemele de filtrare reprezintă un semn clar că mediul de filtrare este înfundat și că trebuie curățat.Iar acest lucru poate fi cauzat de o varietate de factori. Schimbarea mediilor de filtrare uzate se asociază de regulă cu oprirea producției și perioade de nefuncționare care implică o serie de costuri semnificative.

Soluția pe care v – o propunem: metode de curățare patentate la nivel internațional și astfel unice și autentice!

Asigurăm rezultate sustenabile și astfel, o prelungire semnificativă a duratei de funcționare a sistemului dvs. Filtrele pe care le curățăm ating în mod normal același nivel de performanță ca și cele noi.

Metoda are la bază curățarea mostrei și analiza sacului de filtrare care se realizează în avans în laboratorul nostru, inclusiv un raport detaliat de laborator în care valorile atinse prin curățare sunt comparate în raport cu cele ale unui nou sac de filtrare.Bineînțeles că noi comparăm aceste rezultate cu ajutorul unor instrumente de măsurare corespunzătoare în decursul procesului de curățare a filtrului industrial la fața locului.

Curățarea filtrelor în stare integrată

F.O.S. On-Line Cleaning®

Procedura de curățare în cazul sacilor și cartușelor de filtrare instalate pe verticală în stare integrată (sacii de filtrare și carcasele de susținere nu trebuie să fie demontate), asigură îndepărtarea eficientă, minuțioasă și în condiții de siguranță a prafului de la suprafață și din profunzime.Întregul sac de filtrare este curățat de sus în jos într – un mod (foarte) blând și uniform.Iar acest lucru ne permite să atingem un rezultat constant al procesului de curățare pe întreaga sa lungime. Curățarea filtrului industrial folosind F.O.S. On-Line Cleaning® oferă o serie de avantaje tehnice și economice importante:

 • Fără costuri cu demontarea și reasamblarea
 • Fără oprirea procesului de producție (n-1 operare)
 • Cu până la 80 % economie de costuri, în comparație cu o nouă asamblare
 • Carcasele de susținere rămân integrate
 • Fără costuri cu eliminarea deșeurilor
 • Durată de operare extinsă și reducerea presiunii diferențiale grație înlăturării prafului din profunzime
 • Praful rămâne în circuitul de evacuare
 • Protejarea resurselor de mediu

F.O.S. SpeedCleaning®

F.O.S. SpeedCleaning® este o metodă de curățare mai rapidă care a fost elaborată pentru diverse tipuri speciale de praf și proprietăți ale materialelor. În urma unei examinări minuțioase la laborator, vă putem spune dacă puteți beneficia de această metodă.

F.O.S. PulseCleaning®

În cazul sacilor de filtrare și al carcaselor instalate în plan orizontal (e.g. Lühr) vă oferim de asemenea și un proces patentat care permite curățarea acestora la fața locului (la fabrica dvs.). Beneficiați de asemenea de avantajele procesului nostru de curățare a filtrelor industrialeși în acest caz.

F.O.S. Power Cleaning®

Acest procedeu se folosește pentru înlăturarea prafului de suprafață din sacii de filtrare instalați în plan vertical. În acest caz se eliberează o suflare intensă de aer comprimat de deasupra direct în sacul de filtrare. Cu ajutorul acestei metode foarte eficiente ca și costuri și foarte rapidă în ceea ce privește curățarea, carcasele de susținere și sacii de filtrare rămân în continuare instalate în sistem.

Curățarea filtrelor în stare de dezasamblare

Vă putem filtra de asemenea sacii de filtrare și cartușele și la sediul fabricii noastre din Ahlen (Germania), unde pot fi aplicate toate metodele de curățare anterior menționate.

Folosiți elementele de filtrare curățate ca și rezerve de stoc noi și eficiente din punct de vedere al costurilor.

În calitatea noastră de companie certificată în managementul deșeurilor, operăm în cadrul unor unități de tratare a deșeurilor care sunt autorizate oficial și deținem autorizațiile de transport și depozitare corespunzătoare în ceea ce privește deșeurile periculoase. Astfel, vă putem garanta că în mediu nu se eliberează niciun fel de substanțe periculoase.

Contactul dvs.

FILIALA ROMÂNIA

S.C.SORA-MT S.R.L.
Comtom – C4
Tomești – 707515
Email: comercial@sora-mt.ro
Telefon: +40 (0) 7 45 10 46 13

Beneficiile dvs.

 • Procedeu de curățare patentat pentru îndepărtarea completă a prafului de suprafață și adâncime
 • Nu costă dezasamblarea și montarea sau producția
 • Viața este mult mai lungă după curățare
 • Filtrele de curățare au de obicei aceeași performanță ca filtrele noi
 • Economii semnificative de costuri de până la 80% în comparație cu achiziționarea de manșoane noi

Vrei mai multe informații?

La cerere, vă vom trimite lista referințelor noastre.