SORA-MT - Companie

F.O.S. – Tehnologia pentru filtrarea industrială

Grupul F.O.S. activează la nivel internațional dispunând de personal foarte calificat și specializat în domeniul tehnologiei desprăfuirii industriale.

Spectrul de servicii și produse intitulat„Totul dintr – o singură sursă” include elemente de producție și de filtrare dar și servicii tehnice, astfel că vă putem oferi soluții complete împreună cu cele mai bune beneficii posibile.

Acționăm în mod sustenabil, pentru dvs.!

Consecvența calității în materie de produse și servicii, competența în materie de servicii de consultanță și la fața locului, caracterul de încredere, punctualitatea și flexibilitatea sunt caracteristicile filosofiei noastre în materie de servicii. Vă considerăm drept partenerul nostru și lucrăm împreună cu dvs. pentru a dezvolta o serie de soluții individuale și la comandă care să vi se potrivească cel mai bine nevoilor pe care le puteți avea.

F.O.S. este lider pe piață în ceea ce privește dezasamblarea, reasamblarea și curățarea profesionistă a mediilor de filtrare folosind procese patentate. Inspecțiile realizate, mentenanța, reparațiile, construirea elementelor de conducte, construirea instalației și modificările sistemelor complete de filtrare, precum și eliminarea și prelucrarea mediilor de filtrare uzate constituie toate parte din cadrul soluției noastre cuprinzătoare.

Pentru dvs., producem o serie de saci de filtrare și buzunare pentru filtrare de înaltă calitate pentru industria energiei electrice, industria cimentului, industria chimică, industria alimentară, industria extracțiilor de materii prime, industria incinerării de deșeuri și alte asemenea industrii.

Toate materialele disponibile pe piață sunt prelucrate conform propriilor dvs. nevoi. Gama noastră de produse este întregită de piesele de schimb precum dispozitivele de măsurare și control, carcasele de susținere, cartușele de filtrare, plăcuțele de filtrare, articolele de climatizare cum ar fi filtrele cu buzunare, bureții de filtrare pentru filtrele de aer, dar și casetele de filtrare,acoperitoarele pentru saci și suspensiile, curelele de reglare, pulbere prefiltrare pentru sistemele de filtrare.

Diminuarea costurilor și protejarea mediului înconjurător

F.O.S. Filtertechnik  vă permite optimizarea procedurilorîntr – un mod înțelept prin care nu numai că vi se vor aduce beneficii tangibile în materie de costuri, dar care va contribui de asemenea la protecția efectivă și eficientă a mediului și a climei. Vă ajutăm în mod sistematic să găsiți și să implementați o serie de elemente cu potențial în economia de costuri,să vă folosiți de echipamente în mod optim și astfel să conservați mediul și resursele.

Principala noastră preocupare este să vă curățăm mediile de filtrare la fața locului, în stare instalată, pentru a minimiza costurile dvs. cu desprăfuirea și pentru a menține nivelul de impact asupra mediului la grad cât mai coborât cu putință.

Ne angajăm să respectăm toate legile și reglementările relevante. În plus, deținem propriul sistem de management în materie de mediu și calitate dar și de siguranță, sistem ce este auditat de organizații de certificare. Ne calificăm în mod regulat personalul din rândul specialiștilor în tehnologia de desprăfuire, pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile: satisfacția dvs. este ceea ce ne motivează!

La cerere, veți primi liste cu referințele noastre la nivel național și internațional.

Contactul dvs.

FILIALA ROMÂNIA

S.C.SORA-MT S.R.L.
Comtom – C4
Tomești – 707515
Email: comercial@sora-mt.ro
Telefon: +40 (0) 7 45 10 46 13