F.O.S. - Servicii

Numărul 1 în materie de servicii

Suntem lideri pe piață în ceea ce privește asamblarea profesională de elemente de filtrare și curățarea filtrelor cu ajutorul unor procese patentate. Inspecțiile, mentenanța, reparațiile, conversiile, noua construire de sisteme de filtrare complete, precum și evacuarea / eliminarea și prelucrarea mediilor de filtrare uzate, constituie parte din soluția noastră integrată.

Servicii necondiționate de producător

Specialiștii noștri competenți și calificați vor fi bucuroși să vă asiste în realizarea mentenanței pentru instalația dvs. de desprăfuire – fără ca acest lucru să fie condiționat de producător.

Punem întotdeauna accentul pe furnizarea către dvs. a unui serviciu rapid și competent – 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Efort, timp și costuri total reduse! Serviciile noastre vă garantează productivitatea și de asemenea, vă ajută să contribuiți în mod efectiv la protecția mediului.

Pentru noi, siguranța ocupațională este o prioritate!

Ne angajăm să respectăm toate legile și reglementările relevante. În plus, dispunem de propriile sisteme de management în materie de securitate ocupațională, calitate și mediu, sisteme care au fost verificate de organizații în materie de certificare. Ne specializăm în mod regulat personalul de care beneficiem pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. și avem deja, de câțiva ani buni, în vigoare un sistem de management în domeniul siguranței și sănătății ocupaționale care este conform SCC**.

Contactul dvs.

FILIALA ROMÂNIA

S.C.SORA-MT S.R.L.
Comtom – C4
Tomești – 707515
Email: comercial@sora-mt.ro
Telefon: +40 (0) 7 45 10 46 13

Beneficiile dvs.

  • Protejezi mediul și clima evitând CO2 care altfel ar rezulta din reciclarea termică.
  • Economisiți resurse valoroase
  • Reduceți costurile deoarece utilizarea materialelor de filtrare regenerate este extrem de economică pentru dvs.
  • Veți primi materiale de înaltă calitate. Cu proceduri detaliate de analiză în laboratorul nostru, asigurăm că valorile de încercare ale materialelor noastre de filtrare regenerate corespund celor ale noilor materiale.